¡BIENVENIDO!

Op deze pagina publiceren we uiteenlopende verhalen over en uit de Spaanstalige wereld. Een gebied van Spanje tot Mexico en van Guatemala tot Argentinië. 

Via deze artikelen, met als hoofdthema's 'cultuur' en 'maatschappij', willen we de lezer een uitstapje bieden naar dit bijzondere en indrukwekkende deel van de wereld. Ons doel is niet om als eerste het laatste nieuws te brengen, maar om de achtergrond naar voren te brengen. Wat zit er achter een kunstvorm of een bepaald fenomeen?

De website is ontstaan vanuit een gedeelde passie voor en interesse in de regio. Een van ons heeft daarbij een voorliefde voor culturele producten als films, literatuur en kunst, de ander houdt zich graag bezig met verhalen over bepaalde gebeurtenissen en gebruiken in dit werelddeel. Ondanks dit verschil is er een belangrijke overeenkomst tussen de twee typen verhalen: ze geven beiden meer inzicht in de Spaanstalige wereld en de daarbij behorende culturen. 

Naast het plaatsen van onze eigen verhalen bieden we met De Recorrido een platform voor personen die deze interesse in de regio delen. Dus wil je jouw kennis en/of interesse delen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

E-mailadres: info@derecorrido.nl
Volg ons: Facebook  / Instagram